Ausztriai síelőhelyek a magyar határ közelében - RT Home Vendégház Szombathely, Szállás, Apartman,

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ausztriai síelőhelyek a magyar határ közelében

A sítelepek autópálya igénybevétele nélkül is elérhetőek, könnyen és gyorsan megközelíthetőek, - így például egy egynapos síelésnél jelentős összeget meg lehet spórolni az utazáson.

Semmering

A semmeringi hágónál 1000 - 1360 méter között fekszik a magyarok körében is rendkívül népszerű síterület.
Összesen három lift, egy nyolcszemélyes kabinos, egy négyüléses, két húzólift és egy gyakorlólift várja az ide látogatókat.
Családosoknak, kezdőknek és sportos sízőknek egyaránt megfelelő szolgáltatást nyújt. A 14 km hosszú, gyönyörűen karbantartott, könnyű, középnehéz és nehéz lesiklópályák hóbefedettsége tökéletes a 25 hóágyúnak köszönhetően.

Akik hosszabb és több piros fokozatú pályára vágynak számukra a közeli Stuhleck síterepet ajánlom, melynek szintkülönbsége a Hirschenkogeli terület háromszorosa.

Síterület távolsága az RT Home Vendégháztól 100 km.
Mönichkirchen - Mariensee

A síterep Mönichkirchen és Mariensee falukból is elérhető, a pályarendszer mindkét irányban átsíelhető, teljes hosszában hóágyúzott. A pályarendszer minden tudásszinthez kínál ideális lejtőt. Mönichkircheni részen az alsó állomáson síóvoda és sí-játszótér valamint az ülőlift felső állomásánál kezdők számára készített nagyon enyhe lejtésű széles sípálya és a hozzá tartozó lassú tányéros lift áll a kezdők és a legkisebbek rendelkezésére.

A nyári szezonban a Mönichkirchen felőli oldalon terep-rollerezési lehetőség is van, egy 2,5 km-es pályán lehet a helyszínen kölcsönzött rollerrel legurulni. A pályarendszeren számos barátságos hegyi vendéglő is várja a vendégeket, családbarát árakkal.

Vendégházunk távolsága:  78 km.
RTHome Vendégház
H-9700 Szombathely,
Batsányi János utca 2/a.
Tel.: +36 30 9376 681
Tel.: +36 30 9376 681
Szép Kártya elfogadóhely!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz